Pannenkoeken & Meer

Sinds 2014 zijn wij gevestigd in het centrum van Woerden. In ons restaurant, op de Kromwijkerkade 32a, bakken wij de lekkerste pannenkoeken voor jong & oud. Hiernaast hebben wij een ruime selectie aan gerechten welke liefhebbers van biefstuk, saté en hamburgers niet zullen misstaan.

Wij gebruiken alleen de allerbeste lokale ingrediënten! Ons meel wordt gemalen door een echte korenmolen. De passie die deze ondernemer in zijn product stopt proeft u direct!

Met mooi weer hebben wij een groot, ruim terras met speeltoestel voor de kinderen! Wilt u een kinderfeestje organiseren? Informeer dan voor de mogelijkheden! Tevens hebben wij een oplaadpunt voor uw elektrische fiets.

Onze Chef & Gastvrouw

Torsten Jeurissen heeft ruim 10 jaar horeca ervaring. Hij heeft altijd gedroomd van een eigen zaak. Nu mag hij met trots en plezier zijn eigen pannenkoekenhuis runnen.

Brigitte Jeurissen Pels is van jongs af aan winkel manager geweest. Zij was op zoek naar een nieuwe uitdaging en heeft deze samen met haar man gevonden. Als gastvrouw zal zij u van de beste service voorzien!

Pannenkoeken Steak Biefstuk Sate Hamburgers

De Beste Lokale Ingrediënten

Wij gebruiken alleen de allerbeste lokale ingrediënten! Het meel voor onze pannenkoeken wordt gemalen door een echte korenmolen.

Krommekade-Collage-2-Gerechten

Een Unieke Ervaring

Laten we eerlijk zijn, het maken van een pannenkoek is vrij eenvoudig. U combineert wat bloem, een paar eieren, een halve liter melk en een snufje zout, et voilà, u hebt een pannenkoek.

Wij gaan echter een stapje verder.

Wij zijn vastberaden u een keuze aan pannenkoeken te geven welke u niet snel ergens anders zult vinden. Immers, wanneer heeft u voor het laatst een pannenkoek met Pulled Pork gegeten? Of een Boerenpannenkoek met ham, spek, ui, paprika, prei en kaas?

Op onze kaart vindt u ruim 200 soorten pannenkoeken. Allen met zorg bereid met gebruik van veelal lokale ingrediënten. Wenst u liever iets anders? Geen probleem! U kunt bij ons genieten van overheerlijke saté, malse biefstuk en sappige hamburgers geserveerd met verse patat en/of groenten.

Ons gehele assortiment vindt u terug in ons menu. Heeft u iets te vieren? U bent van harte welkom om bij ons, met uw gasten, te genieten van een uitgebreid menu onder het genot van een drankje. Tevens verzorgen wij catering op locatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.